Στο ίδιο κελί Βέργας - Μαληκκίδης

Στο ίδιο κελί με τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΣΑΠΑ Ευτύχιο Μαληκκίδη κρατείται από σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του SigmaLive, ο Σάββας Βέργας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο τέως Δήμαρχος Πάφου, βρίσκεται σε κελί δύο ατόμων στην πτέρυγα των φυλακών 2Α, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της ποινής του.

Ο Σάββας Βέργας οδηγήθηκε σήμερα για πρώτη φορά στις Κεντρικές Φυλακές μετά από επαναξιολόγηση της κατάστασης από Γενικού Εισαγγελέα. Προηγουμένως διέμενε σε σπιτάκια της ΜΜΑΔ, ενταγμένος σε πρόγραμμα

προστασίας μαρτύρων λόγω φόβων που ο ίδιος είχε εκφράσει για τη ζωή του, μετά την καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση 6 ετών για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Σημειώνεται ότι ο κ. Βέργας κατά την προσαγωγή του στις Κεντρικές Φυλακές, πέρασε από όλες τις διαδικασίες ελέγχου και προσωπικής συνέντευξης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό για όλους τους κρατούμενους.

Ο πρώην Δήμαρχος Πάφου κατηγορείται για είσπραξη δωροδοκίας, ως πρόεδρος του ΧΥΤΑ Πάφου, με σκοπό να βοηθήσει στην έγκαιρη εξόφληση των χρεώσεων του ΧΥΤΑ προς την εταιρεία Helector Cyprus Ltd και είναι ένας από τους 12 εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. To κατηγορητήριο προς το πρόσωπό του περιλαμβάνει δεκασμό, δωροδοκία και αθέμιτη απόκτηση περιουσίας.

Follow @christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα