Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κύπρος-Όλες οι πληροφορίες

Άρχισε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η επέλαση της κακοκαιρίας, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονη στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες.  

Τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς έχουν καταγραφεί αποκοπές δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το Κέντρο της Λεμεσού καθώς και άλλες περιοχές,

έγιναν Βενετία. 

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περίπου 15 αποκοπές δέντρων, λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ έχουν πλημμυρίσει υπόγεια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ήδη τα συνεργεία της Υπηρεσίας βρίσκονται επί ποδός, ενώ συμβάλλει και η Πολιτική Άμυνα. 

Μάλιστα, από τους ισχυρούς ανέμους, λύγισαν μέχρι και μεταλλικές κατασκευές. 

Εξάλλου, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, λόγω της κακοκαιρίας, παρατηρούνται διακοπές ρεύματος, από τις 17:40, στην περιοχή Αποστόλου Πέτρου και Παύλου και Αγίας Φυλάξεως, στον Άγιο Αθανάσιο, στα Κάτω Πολεμίδια, στην περιοχή Πανθέας Μέσα Γειτονιάς, στην περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας, στο Καλό Χωριό και στο Λουβαρά, ενώ οι απανωτοί κεραυνοί άφησαν χωρίς ρεύμα περιοχές και στη Λάρνακα. 

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί και εκτροπή πτήσης λόγω καταιγίδες. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη της κακοκαιρίας ΕΔΩ. 

Βίντεο: Αναγνώστης Sigmalive, ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα