Στο ATP World Tour Finals απο τώρα ο Djokovic!

Δεν είναι είδηση ότι ο Novak Djokovic θα είναι και φέτος στο Λονδίνο, για την 9η συνεχόμενη παρουσία του στο ATP World Tour Finals. Eίναι όμως είδηση το ότι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το δεύτερο Grand Slam της σεζόν! Ο Nole εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στους πρώτους 8 της φετινής κατάταξης της ΑΤΡ, μετά και την χθεσινή του νίκη επί του Rafael Nadal.



Σε

χρόνο ρεκόρ, ο Djokovic πήρε το εισιτήριο για το ATP World Tour Finals, που θα διεξαχθεί στην O2 Arena του Λονδίνου, από τις 15 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Ο Nole είναι ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στους τελικούς της σεζόν και μάλλον θα περιμένουμε αρκετές εβδομάδες μέχρι να βγει ο δεύτερος.

Ο φανταστικός Σέρβος του 2015, δεν έχει χάσει αγώνα σε μεγάλη διοργάνωση - Grand Slam ή Masters - από τον Οκτώβριο του 2014. Έχει 27 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά έχει ρεκόρ 40-2 στη φετινή σεζόν.

Τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε ο πρώτος από το 1987 (και τον Ivan Lendl), που έκανε το three-peat στο ATP World Tour Finals, καθώς κατέκτησε τον τίτλο για 3η διαδοχική χρονιά και για 4η στην καριέρα του (2008, 2012, 2013, 2014).

O απόλυτος κυρίαρχος της φετινής σεζόν, είχε 6.385 βαθμούς όταν έφτασε στο Παρίσι. Με τις 5 νίκες που πέτυχε μέχρι στιγμής στο Roland Garros, σφράγισε την παραμονή του στην πρώτη 8άδα της φετινής κατάταξης Race To London, ακόμα και αν δεν κερδίσει άλλο ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς! Ο δεύτερος της κατάταξης, Andy Murray, έχει μόλις 3.760 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα