Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Τρίτης, στις 8 τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του

Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκάμπι Τσίμερ, και μετά με τους Συμπροέδρους της Ρεμπέκα Χαρμς και Φίλιπ Λάμπερτς καθώς και την Αντιπρόεδρο της ομάδας Σκα Κέλλερ, από την ομάδα των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, στις 13.15, θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ως παρατηρητής.

Μετά θα προσέλθει στη σύνοδο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 – 15.45, όπου θα ανταλλαχθούν απόψεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Συνόδου που θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.

Την Τετάρτη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στη δεύτερη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των 27 της ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα