Στις φλόγες τυλίχθηκε υπνοδωμάτιο κατοικίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υπνοδωμάτιο ιδιωτικής κατοικίας στην οδό Αζαλέας στη Λεμεσό.

Η κλήση ελήφθη από την Πυροσβεστική περί τις 18.47 χθες Κυριακή και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.28. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και αναπνευστικών συσκευών.

Έγινε επίσης χρήση συσκευής εξαερισμού. Την ώρα της πυρκαγιάς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και έγινε παραβίαση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω της κύριας είσοδο με σκοπό την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Από

την πυρκαγιά και την θερμότητα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός και η βαφή του δωματίου. Επίσης από το καπνό ζημιές έπαθε και η βαφή της υπόλοιπης κατοικίας. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να τέθηκε κακόβουλα έχει αποκλειστεί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εν τω μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης Ιουλίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Ιουλίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια ,6 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 00.42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καρότσα (τρέιλερ) η οποία βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στο χωριό Μαρκί, στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.06. Η καρότσα δεν ήταν ενωμένη σε αρθρωτό όχημα μεταφοράς. Η καρότσα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Δεν υπήρχαν εμπορεύματα εντός. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα