Στις 5 Νοεμβρίου οι αποφάσεις των Οικολόγων για προεδρικές

Στις 5 Νοεμβρίου θα ληφθεί η απόφαση του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή.

Τον Οκτώβριο, είπε ο κ. Περδίκης, έχει προγραμματιστεί το Παγκύπριο Συνέδριο του Κινήματος και στις 5 Νοεμβρίου προγραμματίζεται να ληφθεί η τελική απόφαση στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της νέας ηγεσίας των

Οικολόγων, ώστε να πάρει την απόφαση η νέα ηγεσία.

Το Κίνημα, είπε, βρίσκεται σε μια διαδικασία προγραμματικών συγκλίσεων με το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, ανταλλάσσουν συνεχώς έγγραφα και γίνεται συζήτηση για να δουν πού συμφωνούν και πού διαφωνούν.

Πρόσθεσε ότι στις 10 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής θα παραστεί και ο Νικόλας Παπαδόπουλος για να μιλήσει στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και να λύσει τις απορίες τους.

Επιπλέον, ανέφερε, μια Επιτροπή από στελέχη του Κινήματος έχει εκπονήσει μια μελέτη, γύρω από τις προοπτικές και τους κινδύνους από μια αυτόνομη κάθοδο των Οικολόγων στις Προεδρικές Εκλογές η οποία θα εξεταστεί στην Πολιτική Επιτροπή εντός της εβδομάδας.

Απαντώντας σε ερώτηση, ανέφερε ότι ο ίδιος σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές.

Σε σχέση με εσωτερική δημοσκόπηση που έγινε στο Κίνημα, είπε ότι τα μέλη πρόκριναν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, με μικρή διαφορά, σε σχέση με την αυτόνομη κάθοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα