Στις 16 Δεκεμβρίου το show «ARTISTS with EXTRAORDINARY ABILITIES in CONCERT»

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «ΧΑΡΙΣΜΑ», θα προβάλει στις 16 Δεκεμβρίου σε παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση (live streaming), το show του Σταύρου Σιδερά, «ARTISTS with EXTRAORDINARY ABILITIES in CONCERT».

Το Show θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 17:00-18:30 στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Η CHARISMA BAND ερμηνεύει ζωντανά στο METROPOLIS

MALL στις 18:30, ακριβώς μετά την προβολή.

Η παράσταση είναι δημιουργία, παραγωγή και παρουσίαση του Σταύρου Σιδερά. Με πρωταγωνιστή τον παγκοσμίου γνωστό τυφλό τραγουδιστή, Jose Feliciano και συμπρωταγωνιστές εξαίρετους Κύπριους καλλιτέχνες του «Cyprus Charisma Band» και περισσότερους από 40 διεθνώς αναγνωρισμένους καταπληκτικούς καλλιτέχνες με αναπηρία από όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «ΧΑΡΙΣΜΑ» αναφέρει ότι «για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνδεσμο, για να δείτε την Παγκόσμια Προβολή του Show «Artists with Disabilities and Extraordinary Abilities in Concert», στις 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.00 ώρα Κύπρου (15:00 GMT), παρακαλούμε όπως συνεισφέρετε ένα μικρό ποσό, για να υποστηρίξετε τους καλλιτέχνες με αναπηρία του μη κερδοσκοπικού ΧΑΡΙΣΜΑ. Εισφορές από €2. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εισφορά σας. Με την πραγματοποίηση της δωρεάς θα λάβετε ένα email με τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το LIVE STRΕAMING της Παράσταση στις 16/12/2022».

Keywords
Τυχαία Θέματα