Στηρίζει τον Γιαννάκη Παπαδούρη ο Καλοπαναγιώτης–«Δέχεται άδικες κατηγορίες»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλοπαναγιώτη στηρίζει τον Γιαννάκη Παπαδούρη και καλεί όσους τον κατηγορούν να το ξανασκεφθούν, αφού στην κοινότητα θεωρείται ευεργέτης και θεόπεμπτος.

Επίσης, καλεί «την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ή όποιον άλλων αξιωματούχο δεν γνωρίζει, δεν είδε και δεν άκουσε, να επισκεφθεί τον Καλοπαναγιώτη, ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης ορεινής κοινότητας, και μαζί να επισκεφθούμε και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το έργο αυτού του ανθρώπου».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο

σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «με θλίψη και απογοήτευση διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε τις τελευταίες μέρες για όλα όσα αδίκως καταλογίζονται στον ευεργέτη του Καλοπαναγιώτη κ. Γιαννάκη Παπαδούρη» και αναφέρεται λεπτομερώς στο έργο του και στη στήριξη που έδωσε ο ίδιος στην κοινότητα, καθώς και στις επενδύσεις και την άντληση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Επίσης, σημειώνει ότι, «για να φτάσει σε αυτά τα ζηλευτά επίπεδα ανάπτυξης και να είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο ο Καλοπαναγιώτης, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον άνθρωπο που σήμερα δέχεται όλες αυτές τις άδικες κατηγορίες».

«Καλούμε να σεβαστείτε αυτό τον άνθρωπο, να σταματήσετε να τον προσβάλλετε και να τον διασύρετε. Προσβάλλοντας αυτόν τον άνθρωπο, προσβάλλετε την Κοινότητά μας και τους ανθρώπους της, κάτι που δεν μπορούμε ούτε να ανεχθούμε ούτε να επιτρέψουμε. Καλούμε να υποστηρίξετε αυτούς που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο στην εγκαταλειμμένη κυπριακή ύπαιθρο, τον κάθε Γιαννάκη Παπαδούρη σε κάθε ορεινή κοινότητα», αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα