Στην τελική ευθεία με Ανανίτζε και Γκέντσογλου

Παρά την επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην ΑΕΚ Αθηνών ο Γιάνο Ανανίτζε δίνει προβάδισμα στην Ανόρθωση ως επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, μετά το τέλος της θητείας του στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα αφιχθεί σήμερα στη Λάρνακα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες της Κυρίας για την ολοκλήρωση

της μετακίνησής του στο σύλλογο.

Πλην του Γεωργιανού ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήθελε στην ομάδα του και τον Σάββα Γκέντσογλου, αρκεί ο Ελλαδίτης να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Ως προς αυτήν την παράμετρο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει πληροφορηθεί από τους ανθρώπους της Ανόρθωσης ότι ο χρόνος στην κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα...

Στο μεταγραφικό κάδρο βρίσκεται πάντα και ο Ντένις Πόποβιτς, έστω κι αν οι διαπραγματεύσεις του με τη Ζυρίχη για το οικονομικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας τους αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρονοβόρες.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι για την απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή πέραν του Ανανίτζε η Ανόρθωση θα πρέπει να ελευθερώσει θέση, ήτοι να αποδεσμεύσει κάποιον από τους παίκτες στο ρόστερ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα