Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Μελαΐσης

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι στον γνωστό δημότη της Πάφου Δημήτρη Μελαΐση, πρόσφυγα από τη Μόρφου, πατέρα του δημοσιογράφου Πέτρου Μελαΐση, που απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 76 ετών.

Η κηδεία του εκλιπόντος τελέστηκε στις 11:00 στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου και στην παρουσία πολιτειακών και εκκλησιαστικών αρχών.

Επικήδειο εκφώνησε ο Δώρος Θεοδώρου, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και ξάδερφος του εκλιπόντος.

Ο κ. Θεοδώρου

στον επικήδειο του μίλησε για την ακεραιότητα το ήθος, την καλοσύνη, τον πατριωτισμό αλλά και τη φιλανθρωπία του Δημήτρη Μελαΐση, την αγάπη του για τους συνανθρώπους του, αλλά και για την αγάπη του για την πόλη του Μόρφου.

Ο Μήτρος, είπε, εργάστηκε από μικρή ηλικία, αναφέροντας πως όταν τα παιδιά της ηλικίας του έπαιζαν στις αλάνες, αυτός δούλευε σκληρά με τον πατέρα του και τον αδερφό του Ανδρέα.

Ήταν, είπε, "μια ξεχωριστή μορφή δεμένη με τη γη του.Η προσφυγιά, συνέχισε, τον πλήγωσε βαθιά, όμως με όλη του την αξιοπρέπεια συνέχισε τον αγώνα της ζωής του. Μαζί με τη Νίτσα του, αναθρέψαν τον Πετρή και τον παρέδωσαν στην κοινωνία χρήσιμο, δυνατό πολίτη".

Έφυγε, σημείωσε ο κ. Θεοδώρου, με τον  μεγάλο καημό της επιστροφής στην αγαπημένη Μόρφου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα