Στην τελευταία της κατοικία αναμένεται να οδηγηθεί η Μίλκοβα

Μετά από πέντε νεκροψίες αναμένεται να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η άτυχη Μιχαϊλοβα Μίλκοβα απο τη Βουλγαρία, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά από δάγκωμα σκύλων ράτσας ροτβάιλερ σε αγροτική περιοχή στη Γεροσκήπου.

Η άτυχη 46χρομνη πέρα από τον φρικτό θάνατο που είχε συνέχισε να ταλαιπωρείται και μετά θάνατον, αφού η σορός της υπέστει την ταλαιπωρία των πολλαπλών νεκροτομών για να συντεθεί ένας πλήρης φάκελος που θα μπορεί να σταθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο, χωρίς να μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση.

Πέρα από τη δικαστική εξέλιξη, αναμένεται η επιστροφή της

σορού της Πετράνα στη Βουλγαρία για να ταφεί.

Να θυμίσουμε ότι ο σύντροφος της Πετράνα, Ιβάν Ιβανόφ, απηύθυνε δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια ούτως ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί η σωρός της άτυχης 46χρονης στη χώρα της. Η ανταπόκριση ήταν άμεση από τον κόσμο αλλά και από κυπριακή εταιρεία που συνέβαλε στο κόστος μεταφοράς της σορού στη Βουλγαρία.

Σε δηλώσεις στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι έχουν γίνει διευθετήσεις, ώστε η σορός της γυναίκας να μεταφερθεί στην Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα