Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα μεταβεί ο Τσαβούσογλου

Την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και αφού προηγουμένως παρακάθισε σε σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης στο λεγόμενο «προεδρικό». Κατ' ιδίαν συναντήσεις θα έχει και με τον λεγόμενο "υπουργό Εξωτερικών" Κουντρέτ Οζερσάι καθώς επίσης και με τον λεγόμενο "πρωθυπουργό" Ερσίν Τατάρ.


Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Τσαβούσογλου θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον κ. Οζερσάι στην περίκλειστη πόλη και θα ενημερωθεί σχετικά.


Η Κίπρις

ποστασί σημειώνει ότι στα Βαρώσια έχουν μεταβεί κι άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Σήμερα ο Τούρκος ΥΠΕΞ,  είδε πρώτα τον Μουσταφά Ακιντζί ενώ στη συνέχεια  παρέστη σε συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης η οποία πραγματοποιήθηκε στη λεγόμενη «Προεδρία» παρουσία της ψευδοκυβέρνησης. Εκεί, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναμένεται να δώσει και τη γραμμή της Άγκυρας σε ότι αφορά το Κυπριακό.

Για ακόμη μια φορά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης του πρότεινε στο Κραν Μοντανά να προχωρήσουν σε λύση δυο κρατών.

Στο μεταξύ, σε  ανάρτηση για την πρόταση για το ΦΑ, προέβη  λίγο πριν τη συνάντηση με Τσαβούσογλου, ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. 

Keywords
Τυχαία Θέματα