Στην Παρί μέχρι το 2018 ο Μπλαν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανανέωσε τη συνεργασία της για άλλα δύο χρόνια με τον Λοράν Μπλαν. Ο Γάλλος τεχνικός θα συνεχίσει να προπονεί τους Παριζιάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο Λοράν Μπλαν θα είναι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τον Ιούνιο του 2018.


Μετά την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό

του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Παρί . Ελπίζω να κάνω την ομάδα την κορυφαία του γαλλικού ποδοσφαίρου». Οι ετήσιες απολαβές του θα παραμείνουν ίδιες, δηλαδή στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Στο «τιμόνι» της ομάδας ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται από το 2013 και μέσα σε δυόμιση χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλά τρόπαια με τον σύλλογο. Συγκεκριμένα η Παρί από τότε που έκατσε ο 50χρονος στον πάγκο της έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και τρία Trophees des Champions.

Πλέον, η ομάδα οδηγείται στο έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, ενώ στις 23 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Λιγκ Καπ την Λιλ. Επίσης, βρίσκεται στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα