Στην καρδιά η 2η σφαίρα εναντίον του "Τσικίτο"

Σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων από τους δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε, οφείλεται ο θάνατος του Γιώργου Γεωργίου άλλως «Τσικίτο», βάση της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε το μεσημέρι.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κυρία Παπέττα ανέφερε ότι ο θάνατος του Γεωργίου οφείλεται «σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων», που προκλήθηκαν από δύο πυροβολισμούς

που δέχθηκε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η ιατροδικαστής ανέφερε ότι η μία σφαίρα έπληξε από πίσω τον Γεωργίου, στον δεξιό ώμο και εξήλθε από το δεξί χέρι. Η δεύτερη σφαίρα έπληξε τον 40χρονο από μπροστά στο ύψος της καρδίας και βγήκε δεξιά περίπου στο ύψος του πνεύμονα.

Αναζητούν τους δράστες

Οι ανακριτικές αρχές εικάζουν ότι ο δράστης διένυσε τρέχοντας περίπου 100 μέτρα και βρέθηκε σε δρόμο που βρίσκεται παράλληλα με το σπίτι του δολοφονηθέντος, εισήλθε σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε και οδηγούσε άλλο πρόσωπο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, από την πρώτη στιγμή διεξάγονται έρευνες και αξιολογούνται πληροφορίες. Στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται ήδη τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα