Στην Ελλάδα ο Μπενζιά

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Γιασίν Μπενζιά κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να τονίζει ότι είχε πάρει την απόφασή του πριν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Περήφανος που θα φορέσει τηn φανέλα του Ολυμπιακού

δήλωσε κατά τον ερχομό του στη χώρα μας ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» αναφέρθηκε στο πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Λιμάνι.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ», τόνισε αρχικά ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε.

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό: «Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτησή μου. Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω».

πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα