Στην Αθήνα ο τελικός κύκλος επαφών με Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ θα πάρει τελική απόφαση για τη περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού, μετά από απευθείας συζητήσεις... στην έδρα της.

Ο Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο τις συζητήσεις της ΑΕΚ αποκάλυψε χθες το SDNA, είναι αναμφισβήτητα πολύ ψηλά στις επιλογές της Ένωσης. Μάλιστα πολλά ως προς τις πιθανότητες να είναι ο 48χρονος Αργεντινός αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της Ένωσης, φαίνεται πως θα κριθούν επί ελληνικού εδάφους.

Ο πρώην πλέον τεχνικός των Σαν Χοσέ Ερθκουέικς,

έχει εδώ και καιρό προγραμματισμένο ταξίδι στην Ευρώπη και σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον σε αυτό υπάρχει ενταγμένη η άφιξη του στην Αθήνα αύριο Μεγάλη Τετάρτη. Και ο λόγος είναι να γίνουν απευθείας συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Φυσικά η παρουσία του ίδιου του Αλμέιδα εδώ, παραπέμπει σε κάτι παραπάνω από απλές επαφές. Όμως πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς ΑΕΚ, γίνεται προσπάθεια να ξεκαθαριστεί πως δεν έρχεται εδώ ο Αλμέιδα ως αυτός που αποτελεί την τελική επιλογή, αλλά ως τελευταία φάση των συζητήσεων μαζί του. Βάσει της οποίας θα κριθεί η περίπτωση του εν όψει της τελικής απόφασης. Βέβαια, επειδή πλέον μιλάμε για απευθείας επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το αφεντικό της ΑΕΚ με βάση αυτές τις επαφές πρόσωπο με πρόσωπο, να πάρει άμεσα τη τελική του απόφαση και να είναι αυτός ο Ματίας Αλμέιδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, Αλμέιδα,athina, almeida