Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος

Ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον παίκτη να πηγαίνει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό και έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του.

Γι' αυτό τον λόγο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα ταξιδέψει

με προορισμό την Ελλάδα πιθανότατα ακόμα και σήμερα, καθώς έχει βρει λύση και με την Βερόνα ώστε να μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τις τελικές συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο».

Ετσι, οι κιτρινόμαυροι βρίσκουν στο πρόσωπο του 30χρονου «Λάζου» τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ελντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ.

Ο παίκτης δε θα δοθεί δανεικός από τη Βερόνα όπως είχε συζητηθεί αρχικά, αλλά με ελεύθερη μεταγραφή και τους Ιταλούς να κρατούν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος για τα... βαθιά, αφού έχει πάρει μέρος στη βασική προετοιμασία της Βερόνα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γνωρίζοντας άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, με το βασικό του κίνητρο να είναι να κάνει πρωταθλητισμό...

Keywords
Τυχαία Θέματα