Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι του Ζαννέττου: «Πρόθεση του η άμεση εκδίκαση»

Πρόθεση του Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, στον οποίο επιδόθηκε σήμερα κατηγορητήριο για γεγονότα που διερευνήθηκαν από την Αστυνομία το 2019, είναι η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης, αναφέρει ανακοίνωση των δικηγόρων του.

Προστίθεται ότι «έχει επιδοθεί, σήμερα, κατηγορητήριο στον πελάτη μας για γεγονότα τα οποία κατ’ ισχυρισμό τελέστηκαν τουλάχιστον προ δεκαπενταετίας και διερευνήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές περί το 2019, όταν και ο πελάτης μας τοποθετήθηκε επί των γεγονότων ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Δημιουργεί έντονο προβληματισμό ότι μια υπόθεση, η εκδίκαση

της οποίας θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε ολοκληρωθεί, καταχωρήθηκε πέντε χρόνια μετά και εντός προεκλογικής περιόδου και έχει διαρρεύσει στον Τύπο προτού επιδοθεί».

Σημειώνουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση «ότι η πρόθεση του Χρίστου Ζαννέττου είναι η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης, ώστε να διαφανεί άμεσα η αθωότητά του. Υπενθυμίζουμε ότι, στην βάση της κείμενης Νομοθεσίας και του Συντάγματος, οποιοδήποτε πρόσωπο είναι ύποπτο ή κατηγορούμενο τεκμαίρεται αθώο, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας».

Οι δικηγόροι του κ. Ζαννέττου αναφέρουν ακόμα στην ανακοίνωση τους ότι «οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις οφείλουν να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας και να μην συνιστούν επηρεασμό και νόθευση της λαϊκής βούλησης».

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη εναντίον του Δημάρχου Αγ.Νάπας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζαννέττου, Πρόθεση,zannettou, prothesi