Στην αντεπίθεση ο μάνατζερ της Σαράποβα!

Δεν αρέσει στις περισσότερες τενίστριες το γεγονός ότι η Μαρία Σαράποβα, της οποίας η τιμωρία για ντόπινγκ λήγει σε τρεις μέρες, παίρνει με ευκολία wild cards για μεγάλα τουρνουά.

Οι συναθλήτριές της θεωρούν ότι οι διοργανωτές δεν θα πρέπει να δίνουν κάρτα ελευθέρας σε μια τενίστρια που έπεσε στα rankings εξαιτίας χρήσης απαγορευμένης ουσίας και δεν έχουν διστάσει να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους.

Η τελευταία που το έκανε ήταν η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι η Σαράποβα

θα πρέπει να ξαναχτίσει την καριέρα της μέσω μικρότερων τουρνουά. «Αν ήταν στο δικό μου χέρι, δεν θα της έδινα wild card», είπε σε πολωνική εφημερίδα η τενίστρια από την Κρακοβία...

Το σχόλιο της Ραντβάνσκα αποτέλεσε αφορμή για να σπάσει τη σιωπή του ο Μαξ Άιζενμπαντ, μάνατζερ της 30χρονης Ρωσίδας. Και ήταν αρκετά «αιχμηρός»...

«Όλες αυτές οι "περιπλανώμενες" τενίστριες, όπως η Ραντβάνσκα και η Βοζνιάκι, που δεν έχουν κερδίσει ποτέ σλαμ και τις ξεπερνά η νεότερη γενιά», ανέφερε σε επίσημη γραπτή δήλωση. «Είναι έξυπνες να προσπαθούν να κρατήσουν τη Μαρία εκτός Παρισιού. Χωρίς τη Σερένα, χωρίς τη Μαρία, χωρίς τη Βίκα (Αζαρένκα), χωρίς την Πέτρα (Κβίτοβα), είναι η τελευταία τους ευκαιρία να κερδίσουν σλαμ. Αλλά δεν διάβασαν ποτέ την ανακοίνωση του CAS και δεν διάβασαν ποτέ τις παραγράφους 100 και 101. Άρα δεν έχουν ιδέα».

Η Σαράποβα επιστρέφει στα courts την Τετάρτη (26/4), με τη συμμετοχή της στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, όπου οι Γερμανοί περιμένουν 250 δημοσιογράφους να καλύψουν τη διοργάνωση!

Η κάτοχος πέντε major τίτλων, που έμεινε εκτός γηπέδων για 15 μήνες λόγω χρήσης meldonium, θα αγωνιστεί στη συνέχεια με wild card στη Μαδρίτη και τη Ρώμη, ενώ περιμένει να δει τι θα αποφασίσει το Roland Garros.

Η Σερένα και η Αζαρένκα δεν θα παίξουν στο χωμάτινο Grand Slam, οπότε οι Γάλλοι ενδεχομένως να θέλουν την παρουσία μίας σούπερ σταρ, που θα δώσει περισσότερη λάμψη στη διοργάνωση.

Η λογική, λοιπόν, λέει ότι θα «καλέσουν» τη Σαράποβα, παρότι τα πρώτα σημάδια έδειχναν... πόρτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα