Στην... αναμονή ο Βιεϊρά για τον πάγκο της Σίτι

Ακόμα μια άσχημη μέρα ξημέρωσε για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τη βαριά (4-2) ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την... αναμονή στην οποία βρίσκεται ο Πατρίκ Βϊειρά ώστε να τον αντικαταστήσει.

Ο Πελεγκρίνι ήξερε και πριν από το παιχνίδι, ασφαλώς, ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να ξαναδεί δημοσιεύματα για το μέλλον του στον πάγκο της Σίτι. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Πατρίκ Βεϊρά βρίσκεται... στην αναμονή και περιμένει πιθανές εξελίξεις για να μεταπηδήσει από την δεύτερη

ομάδα στην πρώτη και ν' αντικαταστήσει τον Χιλιανό.

Ο τελευταίος ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους», όμως, αρκέστηκε να τονίσει ότι θα συνεχίσει τη δουλειά και δεν σχολίασε τίποτα για την αβεβαιότητα υπό την οποία εργάζεται πλέον στους Πρωταθλητές της χώρας.

Η... καθίζηση της Σίτι φανερώνεται από τις έξι ήττες στα οχτώ τελευαία παιχνίδια σε΄ολες τις διοργανώσεις, ενώ, η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή – με συγκάτοικο την Τσέλσι – την Πρωτοχρονιά και τρεις μήνες μετά παλεύει για να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα