Στη Βουλή το πρόβλημα με τις βροχές στη Λάρνακα

Θέμα στη Βουλή προτίθεται να εγγράψει η Βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα Αννίτα Δημητρίου για το θέμα των έργων υποδομής για αντιμετώπιση των βροχών στη Λάρνακα.

Μετά τις σημερινές ζημιές και το κομφούζιο το οποίο δημιουργήθηκε στη Λάρνακα έπειτα από βροχές μόλις μερικών ωρών, εγείρεται ένα τεράστιο ζήτημα σε σχέση με το ποια έργα θα πρέπει να γίνουν, τα οποία να προσφέρουν οριστικές και αποτελεσματικές λύσεις στο εν λόγω

ζήτημα.

Ο Έπαρχος Λάρνακας κάνει λόγο για προσωρινά έργα τα οποία συνεισέφεραν αποτελεσματικά στην αποφυγή χειρότερων φαινομένων. Ωστόσο, τα μέτρα αυτά δεν ήταν αρκετά, για να αποφευχθούν φαινόμενα ντροπής όπως πλημμύρες σε υπόγεια και άλλες καταστροφές.

Στόχος της κας Δημητρίου μέσα από την εγγραφή του θέματος είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με το τι πρέπει επιτέλους να γίνει για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στην Επαρχία Λάρνακας, με κύριο μέλημα να χρηματοδοτηθούν επιτέλους έργα τα οποία θα παρέχουν οριστική και αποτελεσματική επίλυση του θέματος.

Επιδίωξη της κας Δημητρίου θα είναι να εγγραφεί το εν λόγω θέμα από όλους τους Βουλευτές Λάρνακας, έτσι ώστε να εκφραστεί η ομοψυχία σε σχέση με την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης στο συγκεκριμένο θέμα. Το ζήτημα θα πρέπει να εγγραφεί και να συζητηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, γιατί τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε πρώτο στάδιο, θα πρέπει να ληφθούν άμεσα προς αποφυγή των χειρότερων.

Keywords
Τυχαία Θέματα