Στη Βουλή ρίχνει το μπαλάκι για "τσιεκκούθκια" ο Σ.Χάσικος

"Απαντώ ξανά, για τα "τσεκκουθκια του Χάσικου", θα συνεχίσω να βοηθώ τους έχοντες ανάγκη,ο νόμος το επιτρέπει. Ας τα κόψει η Βουλή", αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Σωκράτης Χάσικος.

Το θέμα με τα "τσιεκκούθκια Χάσικου", επανέφερε στο φως σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, στο οποίο καταγράφεται η διαφωνία του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σε σχέση με τον τρόπο που ο Υπουργός Εσωτερικών παραχωρεί κατά χάριν οικονομική

βοήθεια σε πολίτες, σωματεία και οργανώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, η βοήθεια μοιράζεται κατά το δοκούν, με τον Γενικό Ελεγκτή να ζητά περισσότερη διαφάνεια αλλά και συγκεκριμένα κριτήρια για το πως θα δίνεται η βοήθεια αυτή.

Τα «τσιεκκούθκια» Χάσικου, όπως αναφέρονται, έχουν μια διακύμανση από €300 μέχρι €1.000.

Να θυμίσουμε ότι δεν πρόκειται για μια καινούρια υπόθεση, καθώς το θέμα με τα "τσιεκκούθκια", απασχολεί τον δημόσιο βίο από την εποχή Χριστόφια, όπου η τότε αντιπολίτευση είχε δημιουργήσει ολόκληρη επιθετική ρητορική κατά του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας.

Απαντώ ξανά,για τα "τσεκκούθκια του Χάσικου".θα συνεχίσω να βοηθώ τους έχοντες ανάγκη,ο νόμος το επιτρέπει. Ας τα κόψει η Βουλή...
χρονιά!

— Socrates Hasicos (@hasicos) December 31, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα