Στη συνάντηση των G20 και τη ΓΣ ΟΗΕ θα συμμετάσχει ο Ερντογάν

Στην Σύνοδο Κορυφής των G20 και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδεται από το πρακτορείο «Αναντολού», ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα θέσει τα θέματα που σχετίζονται με την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής των ηγετών των G20 που θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία στις 9-10 Σεπτεμβρίου και της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα

Υόρκη των ΗΠΑ.

Ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, για τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Σεπτεμβρίου. Ένα από τα σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα μοιραστεί ο Πρόεδρος Ερντογάν με τους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής θα είναι η κλιματική αλλαγή.

Ο Ερντογάν θα μοιραστεί τα μέτρα που έχει λάβει η Τουρκία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σε διμερείς συναντήσεις με τους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής, η οποία θα διοργανωθεί με θέμα "Ένας κόσμος, μια οικογένεια, ένα μέλλον".

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20, ο Ερντογάν θα συμμετάσχει στην 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Κατά την ομιλία του στη ΓΣ ΟΗΕ αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και θα έχει διμερείς συναντήσεις με άλλους ηγέτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα