Στη ΝΥ η οικογένεια του Θανάση - Ενημερώνεται για νέα στοιχεία (BINTEO)

Άρχισε το τετ-α-τετ για την υπόθεση του θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, μεταξύ της οικογένειάς του και της ηγεσίας της Νομικής Υπηρεσίας και τους ανακριτές.

Κατά τη συνάντηση της, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη και τους ανακριτές, θα ενημερώσουν επίσημα την οικογένεια για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν ύστερα από τις έρευνες τεσσάρων ανακριτών της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως, η μητέρα του Θανάση, σε χθεσινή ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

επεσήμανε ότι σκοπός της αστυνομικής έρευνας που διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας να ερευνήσει η Αστυνομία την Αστυνομία, ήταν για την αμφισβήτηση των τεκμηρίων που τους καίνε και όχι για να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών, όπως υποσχέθηκαν. «Αυτή ήταν ντροπή από μέρους του Γ.Ε. και των συνεργατών του, που κουκούλωναν το έγκλημα τόσα χρόνια και συνεχίζουν να μάς εξαπατούν ακόμα υποτιμώντας την μνήμη του παιδιού μου. Η εξαπάτηση ήταν φανερή και μιλούσε από μόνη της με την απομάκρυνση του κυρίου Μάτσα από την υπόθεση και που δεν μας έδιναν το πόρισμα του. Στην αυριανή (σημερινή) συνάντηση με τον Γ.Ε. στη Νομική Υπηρεσία που μάς κάλεσαν να πάμε στις 11:00 η ώρα, θα ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα. Κατά σύμπτωση είναι και τα γενέθλια του Αείμνηστου Θανάση μου σήμερα!  Θα γινόταν 44 χρονών και θα μου είχε την καλύτερη οικογένεια σε αυτόν τον τόπο, που αγάπησε περισσότερο από την γενέτειρα του, ενώ κάποιοι άλλοι τον κατέστρεψαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα