Στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων αγώνας δρόμου στο Αυγόρου

Στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων διοργανώνεται την Κυριακή 29 Μάϊου διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας δρόμου «Ευαγόρεια 2022».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο αγώνας διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου και το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και θα αρχίσει στις 9 το πρωί της 29ης Μαΐου στο Αυγόρου με διαδρομές ενός, πέντε και δέκα χιλιομέτρων. Οι διαδρομές έχουν προγραμματιστεί ώστε οι συμμετέχοντες

να διέλθουν από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της κοινότητας, καθώς και από τον βιότοπο του Φράγματος Άχνας.

Προστίθεται ότι «ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται εις μνήμη των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Η συμμετοχή για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών στη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου είναι δωρεάν, ενώ για ενήλικες το κόστος των διαδρομών είναι €5 για τα πέντε χιλιόμετρα και €10 για τα δέκα χιλιόμετρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους στην ιστοσελίδα https://worldsmarathons.com/marathon/avgorou  ή στη αφετηρία του αγώνα στην πλατεία Αυγόρου, ενώ μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 99411411, 99740960.

Keywords
Τυχαία Θέματα