Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Οταμέντι

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι από το καλοκαίρι ο Νίκολας Οταμέντι, αφού ο αγγλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την μεταγραφή του. Η αγγλική ομάδα αφού δεν προχώρησε το θέμα του Ματ Χούμελς, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στη Ντόρτμουντ, στράφηκε στη λύση του Οταμέντι.



Σύμφωνα με τα ισπανικά

ΜΜΕ οι «κόκκινοι διάβολοι» υπέγραψαν προσύμφωνο με τη Βαλένθια για την απόκτηση του διεθνή Αργεντινού αμυντικού. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένει η ρύθμιση κάποιων λεπτομερειών, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για τυπική διαδικασία. Ο 27χρονος άσος, που αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ όσο και σαν δεξιός μπακ, έχει ρήτρα 50 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τις «νυχτερίδες», που λήγει το 2019, αλλά η συμφωνία έχει κλείσει στα 27 εκατ. ευρώ.

Ο Οταμέντι αναδείχθηκε φορώντας τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ το 2010 πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει έως το 2014 στην Πόρτο, για να μετακομίσει στη συνέχεια, αντί 12 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια, που τον έδωσε αρχικά δανεικό για έξι μήνες στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα