Στη δημοσιότητα τα έγγραφα της CIA για UFO

Χιλιάδες αρχεία της CIA σχετικά με μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) είναι πλέον διαθέσιμα στο κοινό για λήψη (download). Ο οργανισμός ισχυρίζεται ότι το σύνολο των εγγράφων περιέχει όλες τις πληροφορίες  σχετικά με το ανεξήγητο φαινόμενο.

Τα έγγραφα δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο The Black Vault, τον οποίο διαχειρίζεται ο ακτιβιστής John Greenewald Jr.

Το αρχείο με δυνατότητα λήψης είναι το αποτέλεσμα

της υποβολής 10.000 αιτημάτων για ελευθερία πληροφοριών του Greenewald με την πάροδο των ετών και της σάρωσης χιλιάδων σελίδων με το χέρι. Περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια σελίδες έχουν ανέβει στον ιστότοπο.

Ορισμένες από τις εκθέσεις χρονολογούνται αρκετές εδώ και δεκαετίες με τη CIA να ισχυρίζεται ότι τα έγγραφα αντιπροσωπεύουν ό, τι έχει στο αρχείο σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), τα οποία  η κυβέρνηση των ΗΠΑ ονομάζει UFO. Ωστόσο, το The Black Vault λέει ότι δεν υπάρχει τρόπος επαλήθευσης του ισχυρισμού της CIA.

Τα αρχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς άρχισε η αντίστροφή μέτρηση για την κυβέρνηση των ΗΠΑ να δημοσιεύει μια επίσημη έκθεση UFO, χάρη σε έναν νόμο που περιέχεται στη νομοθεσία omnibus Covid-19.

Διαβάστε επίσης:Αντίστροφη μέτρηση για αποκαλύψεις ΗΠΑ σχετικά με UFO (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Black Vault αναφέρει σε  ανάρτηση  ότι η CIA δημιούργησε ένα CD-ROM που περιείχε δίσκους που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, καθώς και αυτά που το Black Vault προσπαθούσε να αποσφράξει. Για να διασφαλίσει ότι είχε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταγραφή εγγράφων, το Black Vault αγόρασε αυτό το CD-ROM πέρυσι.

1/ In this CIA #UFO document, the Assistant Deputy Director for Science &Technology (A/DDS&T) was shown SOMETHING related to a UFO that was hand carried to him. He decided he would personally look into it, and after, he gave advice on moving forward. That advice is classified. pic.twitter.com/PyVEr3zCny

Keywords
Τυχαία Θέματα