Στη δημοσιότητα στοιχεία του δολοφόνου της 32χρονης Δώρας

Πενήντα δύο ετών, χρήστης ουσιών, ο οποίος έχει στο παρελθόν συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών είναι ο δράστης της στυγνής δολοφονίας της Δώρα Ζέμπερη.

Συνελήφθη ο δολοφόνος της 32χρονης Δώρας- Πώς τον έπιασαν

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές κατά την ομολογία του, μαχαίρωσε την άτυχη εφοριακό καθώς αυτή αρνήθηκε να του δώσει το κινητό της. Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14:00 ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά η παρουσία του στο σημείο της δολοφονίας καθώς οι Αρχές εντόπισαν το DNA του στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο

52χρονος συνελήφθη όταν η Αστυνομία εντόπισε βίντεο από τη στιγμή που επιχείρησε να πουλήσει το κλοπιμαίο κινητό σε μαγαζί μεταχειρισμένων στο κέντρο της Αθήνας. Το υλικό του βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών και θα χρησιμοποιηθεί στο κατηγορητήριο της υπόθεσης.

Σοκάρει η ομολογία του

Ο δράστης έχει ομολογήσει το άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας μάλιστα στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει κι εκείνη αντιστάθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι Έλληνας, 52 ετών και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος είχε στήσει καρτέρι στο νεκροταφείο με σκοπό να ληστέψει την κοπέλα. Αυτή αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη τη μαχαίρωσε και φεύγοντας πήρε τη μπεζ τσάντα στην οποία υπήρχε και το iPhone. Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του συγκεκριμένου άνδρα όμως δεν ήταν αρκετές καθώς η εικόνα ήταν θολή και δεν διακρινόταν το πρόσωπο αλλά η φιγούρα του. Όταν λοιπόν είδαν την ίδια φιγούρα να μπαίνει σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για να ξεφορτωθεί το το «ματωμένο» τηλέφωνο κατάλαβαν ότι αυτός είναι πιθανότατα ο δολοφόνος της Ζέμπερη.

Πηγή: cnn

Keywords
Τυχαία Θέματα