Στενό μαρκάρισμα σε Χριστοδούλου

Το δίλημμα που έχει ο Πάμπος για τη θέση του άσου στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ανάμεσα στους τρεις τερματοφύλακες συνεχίζει να υφίσταται. Ο Κύπριος τεχνικός ακόμη δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για το ποιος θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία των "πρασίνων" την Παρασκευή.

Ο Παναγή προέρχεται από τραυματισμό και μόνο αν δώσει το ιατρικό τιμ

το τελικό οκ θα μπορεί ν' αγωνιστεί, ίσως όμως είναι και ρίσκο. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου έχει φουλ συμμετοχές με την ΕΘνική Ελπίδων, αγωνίστηκε και χθες στο παιχνίδι με την Ουγγαρία, ενώ όσο για τον Φελτχούιζεν του έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες, μένει να δούμε αν ο κ. Χριστοδούλου του δώσει άλλη μία.

Το απόγευμα της Τρίτης μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας βρέθηκαν στην ΑΕΚ Αρένα για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας, για να παρακολουθήσουν άλλη μία φορά αγωνιζόμενο τον Αντρέα Χριστοδούλου. Ο 20χρονος τερματοφύλακας συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί κάτω από το δοκάρια στο "αιώνιο" αν και με την πρώτη ομάδα της Ομόνοιας τη φετινή σεζόν δεν έχει καταγράψει ούτε μία συμμετοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα