Στεφάνου: Θα δούμε τι έφταιξε και δεν πείσαμε-Τι είπε για θέση ΓΓ ΑΚΕΛ(ΒΙΝΤΕΟ)

Το τι έφταιξε στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών για το ΑΚΕΛ θα αναλυθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του κόμματος, απάντησε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

«Δεν θα πρέπει να διαλάθει της προσοχής μας, ότι τα μεγάλα κόμματα είχαν όλα απώλεια και να μην το ξεχνά αυτό και το κυβερνών κόμμα που θεωρεί ότι πήρε εντολή για να συνεχίσει την πολιτική του που έχει δημιουργήσει μεγάλο

θυμό στην κοινωνία», είπε.

Πρόσθεσε πως, «το θέμα είναι το ΑΚΕΛ στις συνθήκες αυτές της απαξίωσης και της ισοπέδωσης δεν κατάφερε να  πείσει ότι δεν είναι ένα από τα ίδια. Είναι φανερό ότι πρέπει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να απευθυνόμαστε πιο αποτελεσματικά στην κοινωνία».

«Στο συνέδριο εκλέγονται ή  επανεκλέγονται οι αξιωματούχοι του κόμματος αλλά και η ίδια η ηγεσία και γνωρίζαμε ότι θα συζητήσουμε τις εκλογές», είπε ο κος Στεφάνου.

Σχολιάζοντας τους ψίθυρους που τον θέλουν στην θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, είπε πως υπάρχουν διαδικασίες στο κόμμα, «θα δείξουμε τις προθέσεις και τις θέσεις μας».

Ερωτηθείς εάν ενδιαφέρεται ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει. «Μπροστά μας πρώτα πρέπει να αξιολογήσουμε την εκλογική αποτυχία και δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι το ΑΚΕΛ έχει βρεθεί σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά», είπε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα