Στεφάνου για 19χρονη: Δεν πρέπει ούτε να κανιβαλίζουμε, ούτε να καρναβαλίζουμε

Τον πολύκροτο διορισμό 19χρονης στο Υφυπουργείο Τουρισμού σχολίασε στο Ράδιο Πρώτο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. Ο κ.Στεφάνου είπε ότι δεν πρέπει ούτε να κανιβαλίζουμε, ούτε να καρναβαλίζουμε γιατί έτσι όπως πάει η Κυβέρνηση θα καταντήσει καρναβάλι την πολιτική ζωή του τόπου.

«Δεν μπορεί να διορίζουμε μέλος της ΕΔΥ που δεν έχει διπλώματα, δεν μπορεί να

διορίζουμε μια νεαρή που δεν έχει πτυχίο σε μια θέση συμβούλου. Στις θέσεις συμβούλου διορίζουμε επιστήμονες για να έχει έννοια ο ρόλος του συμβούλου. Χθες ο εκ των συμβούλων του ΠτΔ ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, μας είπε το εκπληκτικό, ότι αυτό που η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε αποφασίσει στο Υπουργικό το 2019 για τα κριτήρια διορισμού των συμβούλων (και τότε έγιναν διορισμοί που δεν πληρούσαν προδιαγραφές) ενέκρινε τους κανονισμούς.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με τον διορισμό 19χρονης Συμβούλου στο Υφυπουργείο Τουρισμού

Οι κανονισμοί αυτοί αποσύρθηκαν μετά. Άρα μας είπε ο κ.Παπαδόπουλος ότι δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο… θα έπρεπε ο Πρόεδρος αντί να μιλά για κανιβαλισμό να πει ότι θα αποσυρθεί ο διορισμός», σχολίασε ο κ.Στεφάνου.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, είπε ακόμη ότι «ο Πρόεδρος δεν είναι υπεύθυνος για όλες τις προσλήψεις αλλά πρέπει να σώζει ή να δίνει το στίγμα της δικής του διακυβέρνησης. Από την ώρα που προέκυψε το θέμα έπρεπε να πει έχετε δίκιο και αποσύρεται ο διορισμός.. όχι να τον καλύπτει κιόλας (σ.σ τον διορισμό)».

Πιο κάτω η παρέμβαση του ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στεφάνου, 19χρονη,stefanou, 19chroni