«Σταματήστε τον Μακ»!

Σε μια πλήρη ανάλυση του αγωνιστικού προφίλ προχώρησε η Κράσνονταρ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ οι αναλυτές της ρωσικής ομάδας φαίνονται «διαβασμένοι» για τον προσεχή αντίπαλο τους. Αναγνωρίζουν ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας, αναφέρονται στους διεθνείς με την εθνική Ελλάδας

(Γλύκο, Τζιόλη, Πέλκα, Αθανασιάδη, Τζαβέλλα), στους δύο Πορτογάλους της άμυνας (Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα), ξέρουν ότι ο πρώην άσος της Γιουβέντους και νυν προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, αρέσκεται στο «3-5-2» και ρίχνουν όλο το βάρος σ’ έναν ποδοσφαιριστή: τον Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με τα 9 γκολ σε 7 ματς του φετινού Europa League έχει καταπλήξει τους Ρώσους, που αναλύουν σε βάθος τον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας, μέχρι και στο ποσοστό κατοχής της μπάλας στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αγώνες (55% - 61%) αναφέρουν, αλλά ο Μακ είναι αυτός που ξεχωρίζει.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από την σύνθεση του ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος με την ταχύτητα του και τον καλό χειρισμό της μπάλας είναι σε θέση να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε κάθε αμυντικό», γράφουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα