Στα μαύρα το Στρουμπί και η Ίνεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα μαύρα ντύθηκαν τα δυο χωριά της Πάφου με αφορμή τον αδόκητο χαμό δυο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο μεροκάματο.

Ο Νίκος Δημοσθένους και ο Πανίκος Ιωαννίδης έχασαν χθες το απόγευμα τη ζωή τους λίγη ώρα μετά που ολοκλήρωσαν τις γεωργικές εργασίες τους. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου οι δυο φίλοι ασχολούνταν για χρόνια με τις γεωργικές εργασίες.

Η Αστυνομία παρέλαβε το γεωργικό όχημα, τύπου κομπάι προκειμένου να διενεργηθούν εξειδικευμένες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά

πόσο είχε μηχανική βλάβη.

Διαβάστε επίσης: Στρουμπί: Έρευνες σήμερα για τα αίτια του διπλού θανατηφόρου

«Ολόκληρη η κοινότητα Στρουμπιού είναι συγκλονισμένη από το θλιβερό γεωργικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα σε αγροτική περιοχή στο Στρουμπί, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Πανίκου Ιωαννίδη κάτοικο Στρουμπιού και του Νίκου Δημοσθένους από την Ιννεια. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες των εκλιπόντων», αναφέρει ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Στρουμπιού.

Συλλυπητήρια απευθύνει με ανάρτησή του και ο ΑΠΟΠ,

«Ο Α.Π.Ο.Π εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο συμπολιτών μας, Νίκο Δημοσθένους από το χωριό Ινεια και τον Πανίκο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει...».

Keywords
Τυχαία Θέματα