Στα μαύρα η Κύπρος μέσα σ’ ένα δεκαπενθήμερο

Στα μαύρα ντύθηκαν δέκα οικογένειες συνανθρώπων μας τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες. Άλλες λόγω τροχαίων κι άλλες από αιφνίδιους θανάτους.


Αρχή έγινε με τον άτυχο ποδηλάτη Νεκτάριο Πεττεμερίδη ο οποίος το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου κτυπήθηκε θανάσιμα ως αποδείχθηκε από οδηγό στην περιοχή της Ποταμιάς στην Επαρχία Λευκωσίας. Ο Πεττεμερίδης υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μέρες νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

«Έσβησε» ο Νεκτάριος Πεττεμερίδης μετά από τροχαίο στο Δάλι

Δυο νέα

παιδιά, ο Νικόλας κι ο Μαρίνος, έχασαν τη ζωή τους στην λεωφόρο Ομονοίας στην Λεμεσό τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα οι δυο νέοι να βρουν ακαριαία τον θάνατο.

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί δυο νεαροί (pics)

Μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης κι ενώ η Λεμεσός διασκέδαζε, στην τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον Έρνεστ Λεωνίδη, τον οποίο γάζωσαν σχεδόν εξ επαφής.

Φονικό Λεωνίδη: 8ήμερη κράτηση στην 32χρονη Λετονή

Θλίψη εξάλλου σκόρπισε στο παγκύπριο η είδηση του θανάτου ενός 2χρονου παιδιού το οποίο έχασε την ζωή του μετά απ’ όπου προσβλήθηκε με τον ιό παραϊνφλουεντζα τύπου 4 που προκάλεσε πρόβλημα στην καρδιά του βρέφους, που επέφερε και τον θάνατό του.

Τραγωδία στο Νοσ. Λεμεσού: «Έσβησε» αγγελούδι 26 μηνών

Από παθολογικά αίτια έχασαν την ζωή τους δυο άνδρες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Ένας 57χρονος και ένας 37χρονος «έφυγαν» το περασμένο Σάββατο και χθες αντίστοιχα.

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας στο σπίτι του στη Λευκωσία

Λεμεσός: 37χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό

Κορίτσι από το Παραλίμνι, έχασε την μάχη στο Ισραήλ, όπου είχε μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Τραγωδία για 11χρονη από Παραλίμνι – Ξεψύχησε στο Ισραήλ

Δυο θάνατοι στον επιχειρηματικό κόσμο κλείνουν το «μαύρο πάζλ» των τελευταίων ημερών αφού ο θάνατος της Λένιας Καττάμη και του Παντελή Αθηνή σκόρπισαν θλίψη στο παγκύπριο.

Έφυγε η επιχειρηματίας Λένια Καττάμη

Απεβίωσε ο Παντελής Αθηνής

Keywords
Τυχαία Θέματα