Στα «μαχαίρια» για το κυπριακό Παπαδόπουλος-Καρογιάν

Αντιπαράθεση μεταξύ των «στρατοπέδων» Νικόλα Παπαδόπουλου και Μάριου Καρογιάν ξέσπασε εκ νέου με αφορμή το θέμα που έθιξε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ για ελλειπή ενημέρωση από τον διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη για όσα τεκταίνονται στο κυπριακό.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κληθείς να σχολιάσει την κίνηση Καρογιάν κατηγόρησε τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι απουσιάζει από τα συλλογικά όργανα και περιφρουρεί τις θέσεις του Νίκου Αναστασιάδη

στο Κυπριακό.

Αντιδρώντας ο Μάριος Καρογιάν κάλεσε τον Νικόλα Παπαδόπουλο να συνέλθει προτού αφήσει πίσω του συντρίμμια και βλάβη στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Το θέμα είχε και συνέχεια σήμερα μετά τις αναφορές του Προεδρικού ότι το μόνο κόμμα που δεν ζήτησε να λάβει ενημέρωση από την Γραμματεία του Εθνικού Συμβουλίου για τις θέσεις που καταθέτει η Ε/κ πλευρα στις διαπραγματεύσεις είναι το ΔΗΚΟ.

Ο Μάριος Καρογιάν επανήλθε λέγοντας τα εξής:

«Θεωρούμε εντελώς ανεύθυνη αυτή τη στάση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, η οποία, συν τοις άλλοις, συνιστά και εγκατάλειψη του καθήκοντος να ασκεί ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των θέσεων της Ε/κ πλευράς στις συνομιλίες. Με τέτοιες συμπεριφορές, η σημερινή ηγεσία του ΔΗΚΟ μετέτρεψε το Κόμμα μας από κόμμα ευθύνης σε κόμμα διαμαρτυρίας και άρνησης. Με την άρνηση και την αποχή, τον μηδενισμό και τις ύβρεις και τις λοιδορίες, το ΔΗΚΟ οδηγείται στη πλήρη αναξιοπιστία και ανυποληψία. Θα συνέλθει, επιτέλους, η σημερινή ηγεσία του ΔΗΚΟ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα