Στα λευκά το Τρόοδος- Βίντεο και εικόνες από τους χιονισμένους δρόμους

Μέσα σε ελάχιστες ώρες άλλαξε άρδην το σκηνικό με την πυκνή χιονόπτωση να ντύνει στα λευκά την περιοχή του Τροόδους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του SigmaLive, οι δρόμοι στην περιοχή του Τροόδους είναι καλυμμένοι με χιόνι.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα η ορατότητα στο σημείο είναι περιορισμένη, γι αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.  

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα παροδικά συννεφιασμένος με πρόσκαιρες μεμονωμένες

βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες του ανταποκριτή του Σίγμα, Βαγγέλη Ευαγγέλου:

Διαβάστε επίσης:

Άρχισε να το στρώνει στο Τρόοδος – Μαγικές εικόνες (vid+pics)

Καταρρακτώδεις βροχές και ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Keywords
Τυχαία Θέματα