Στα κατεχόμενα για επιθεώρηση στο «Γιαβούζ» ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας

Τα Κατεχόμενα θα επισκεφτεί σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, ο οποίος μετά τις συναντήσεις του με την ηγεσία του ψευδοκράτους, το μεσημέρι θα επιθεωρήσει το τουρκικό γεωτρύπανο ‘Γιαβούζ’ που βρίσκεται ανοιχτά του κόλπου της κατεχόμενης Καρπασίας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτριά του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Φατίχ Ντονμέζ θα προσγειωθεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου σήμερα το πρωί στις 10.55 και στις 11.30 θα γίνει δεκτός από τον Τ/Κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και

στη συνέχεια (12.05) από τον λεγόμενο ‘πρωθυπουργό’ των κατεχομένων, Ερσίν Τατάρ.

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας θα συναντηθεί επίσης (12.40) με τον λεγόμενο ‘υπουργό’ Οικονομικών και Ενέργειας του ψευδοκράτους, Χασάν Τατσόι, ο οποίος θα του παραθέσει και γεύμα, ενώ στις 14.30 θα επισκεφτεί το πλωτό γεωτρύπανο ‘Γιαβούζ’.

Ο Φατίχ Ντονμέζ, όπως αναφέρεται, θα επιθεωρήσει την κατάσταση του γεωτρύπανου και θα ενημερωθεί για τις μέχρι στιγμής αλλά και τις επερχόμενες γεωτρητικές δραστηριότητες του πλοίου.

Το απόγευμα (16.45) ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας θα επισκεφτεί το τζαμί Hala Sultan και θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα