Στα ημιτελικά οι πρωταθλήτριες

Η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» αλλά πήρε με δεύτερη νίκη την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών τη Μεγ.Τρίτη απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ. Οι «γαλάζοκίτρινες» ολοκλήρωσαν με αξιοπρεπή εμφάνιση τη σεζόν.

Πραγματικό ντέρμπι το πρώτο σετ με την Robo Markets ΑΕΛ

να αποδίδει εξαιρετικά απέναντι στις πρωταθλήτριες. Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε το σετ με 22-25 και πέτυχε το 0-1 μέσα στη Λεμεσό.

Η Ανόρθωση έλεγξε τον αγώνα και το δεύτερο σετ και παρά την πίεση που δέχθηκε από τις «γαλαζοκίτρινες» κέρδισε με 20-25 και εξασφάλισε την πρόκριση τα ημιτελικά.

Οι πρωταθλήτριες ήταν καλύτερες και στο τρίτο σετ ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πρόκρισης κερδίζοντας με 18-25 και τον αγώνα 0-3 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Σαγιά,Κχαταρασβίλι, Παύλου – Λίμπερο: Αραούζου – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Πεχλιβάνη, Κατσουνωτού.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Πατσέκο, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ – Λίμπερο: Δαϋίδ. –Αλλαγές: Kakoyr;h, Kόρντουν, Χριστοδούλου.

Με συνοπτικές διαδικασίες στα ημιτελικά

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ (25-10, 25-05, 25-14)

Με συνοπτικές διαδικασίες η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Με δεύτερη νίκη 3-0 επικράτησε τη Μεγ. Τρίτη του Εθνικού Λατσιών και ετοιμάζεται για τις μεγάλες μάχες του Κυπέλλου. Ο φιλότιμος Εθνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις αφήνιονταε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και κέρδισε τα δυο πρώτα σετ με 25-10, 25-05 και με το 2-0 βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο τρίτο σετ η ομάδα των Λατσιών προσπάθησε πολύ, αλλά τελικά η Τεχνοοικία ΑΕΚ κερδισε με 25-14 και κέρδισε αγώνα και πρόκιση.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι, ΚΟΥΜΗΣ): Νατ. Στυλιανού,Καρπεντιέρ, Δημητρίου, Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Ριαλά –Λίμπερο1: Μοσφιλιώτη, Λίμπερο 2: Kαπιτανή.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. (ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ):Ασσιώτου, Ττέκκη, Χριστοδούλου Παντελίδου Λουκά, Σολωμή – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ειρ. Ιωάννου, Καρακώστα, Κ. Μοσφιλιώτη,, Κέζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα