Στα «γαλαζοκίτρινα», Παντούρης και Μπικς

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας περιόδου. Οι γαλαζοκίτρινοι υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιανναρά αρχίζουν προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα, με στόχο την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες προσθήκες στην ομάδα. Στον ΑΠΟΕΛ μετά τον Βασίλη Κούννα ανανέωσε και ο Ανδρέας Σιζόπουλος για δύο ακόμα χρόνια.

Νέα

προσθήκη, ο Γρηγόρης Παντούρης ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Κεραυνό. Μία κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «γαλαζοκίτρινους» κυρίως σην περιφέρεια.

Από τους ξένους καλαθοσφαιριστές, ξεχωρίζει η απόκτηση του Τάιλερ Μπικς ο οποίος την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν επίσης στον Κεραυνό, όπου σε 18 αγώνες σημείωσε 230 πόντους, έχοντας μέσο όρο 12,78 πόντους ανά αγώνα!

Η άφιξη των ξένων και κοινοτικών καλαθοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, είναι προγραμματισμένη για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, οπόταν και ο Παναγιώτης Γιανναράς θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα