Στα Διοικητικά Συμβούλια οι προτάσεις Αναστασιάδη για Παιδεία

Συνέρχονται το πρωί, σε ξεχωριστές συνεδρίες, τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια των εκπαιδευτικών οργανώσεων για να αξιολογήσουν την εναλλακτική πρόταση, που τους επιδόθηκε στη χθεσινή κοινή συνάντηση τους με τον Προέδρο της Δημοκρατίας, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη, με στόχο την άρση του αδιεξόδου και την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο.

Ιδού η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη για την Παιδεία (pics)

Η ΠΟΕΔ θα συνέλθει στις 08:30, ενώ ΟΕΛΜΕΚ

και ΟΛΤΕΚ στις 09:00.

Μετά το τέλος των χωριστών συνεδριάσεων, γύρω στο μεσημέρι, θα ακολουθήσει κοινή συνεδρία των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι στη χθεσινή συνάντηση στο Προεδρικό ακούστηκαν οι σκέψεις και οι εισηγήσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων, ενώ η Κυβέρνηση έχει καταθέσει στις οργανώσεις μια συνολική πρόταση για τη φετινή σχολική χρονιά.

Πιστεύουμε ότι με καλή θέληση, είπε, θα μπορέσει να υπάρξει μια συμφωνία, εφόσον αυτή η πρόταση συναντά και απαντά σε ανησυχίες και ζητήματα, που έχουν εγείρει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώ ταυτόχρονα συναντά και το ζητούμενο του να προχωρήσουμε με την πολιτική φιλοσοφία της Κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα