Στα 11,1 εκατομμύρια ανήλθαν οι επιβάτες της Ryanair τον Αύγουστο

Πέραν των 11,1 εκατομμυρίων επιβατών μετέφερε εντός Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ryanair, αριθμός που αντιστοιχεί στο 75% των επιβατών που μετέφερε η αεροπορική εταιρεία το 2019, προτού η πανδημία του κορωνοϊού πλήξει την βιομηχανία των αερογραμμών.

Η Ryanair ανακοίνωσε την Πέμπτη πέταξε 11,1 εκατομμύρια επιβάτες τον Αύγουστο, το

75% του αριθμού των οικονομική αεροπορική εταιρεία που μεταφέρθηκε τον Αύγουστο του 2019 πριν από την πανδημία του COVID-19 σφυρηλάτησε τη βιομηχανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Michael O` Leary είχε δηλώσει στο Reuters την Τρίτη ότι η αεροπορική εταιρεία είχε στόχο να ξεπεράσει τον στόχο των 10,5 εκατομμυρίων επιβατών για τον φετινό Αύγουστο.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η μεγαλύτερη στην Ευρώπη σε αριθμό επιβατών, ανέφερε ότι ο συντελεστής φορτίου για τον Αύγουστο ανήλθε στο 82%, που σημαίνει κατά μέσο όρο 18% των θέσεων δεν συμπληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο O` Leary είχε πει στη συνέντευξή του στο Reuters ότι η επιβατική κίνηση θα επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την πανδημία τον ερχόμενο Οκτώβριο, λέγοντας πως αναμένει η πληρότητα των αεροσκαφών της εταιρείας να βρίσκεται κοντά στο 90% τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία είναι πιθανό να πετάξει κατά μέσο όρο 15% - 20% κενών θέσεων αυτό τον Χειμώνα, σε σύγκριση με 7% - 8% κενών θέσεων πριν από την πανδημία.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα