Σπουδαία πρόταση από την Αλ Ετιφάκ για τον αρχηγό της Λίβερπουλ

Μία προσφορά που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κατέθεσε στον Τζόρνταν Χέντερσον η Αλ Ετιφάκ από τη Σαουδική Αραβία.

ΑΕΚ: Δεύτερο τεστ για ένα πιο έτοιμο 90άλεπτο

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», ο 33χρονος χαφ έλαβε μία πρόταση με εβδομαδιαίο μισθό 700.000 λιρών την εβδομάδα, κάτι παραπάνω, δηλαδή από

800.000 ευρώ. Μισθός κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν που έπαιρνε στη Λίβερπουλ και έφτανε τις 190.00 λίρες, ήτοι ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τις 220.000 ευρώ.

• Επίσημο: Τόσα πήραν Ομόνοια και Πάφος από τη ΦΙΦΑ!

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο αρχηγός των «Ρεντς» αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, ώστε να συζητήσει μαζί του για το μέλλον του. 

Άλλωστε πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση, όντας μέλος της ομάδας από το 2011 και αρχηγός από το 2015. Συν τοις άλλοις, ο Χέντερσον έχει κατακτήσει τα πάντα με τη Λίβερπουλ, έχοντας στην τροπαιοθήκη του την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας.

Το ενδιαφέρον της Αλ Ετιφάκ, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό στον ποδοσφαιριστή εδώ και 15 ημέρες αλλά επισημοποιήθηκε τώρα, μέσω της παραπάνω πρότασης. Αν και η Λίβερπουλ θα διαπραγματευτεί κανονικά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσει τον παίκτη, ειδικά με τέτοια νούμερα.

Σε συνέχεια του πακτωλού χρημάτων που προσφέρουν οι ομάδες της Μέσης Ανατολής, οι «Ιππότες της Αντάνα» θέλουν να «σπάσουν την κατάρα», που τους κρατά 36 χρόνια μακριά από τους τίτλους. Πέρυσι, η Αλ Ετιφάκ τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες, συγκεντρώνοντας, συνολικά, 37 βαθμούς.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα