Σπουδαία κίνηση με Ταγιέ Ταϊβό

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Δόξα. Η προσφυγική ομάδα συμφώνησε προφορικά με τον Ταγιέ Ταϊβό και απομένει η κάθοδος του στην Κύπρο για να επικυρωθεί η μεταγραφή. Αυτό αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. 

Ο Ταϊβό μπορει να βρίσκεται στη… Δύση της καριέρας του, αφού έκλεισε τα 35, όμως, το πλούσιο βιογραφικό που κουβαλάει και οι εμπειρίες που αποκόμισε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Δόξας να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Νιγηριανός αριστερός

αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρσέιγ και στα έξι χρόνια παρουσίας του έκανε σπουδαία πράγματα, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων για να τον αποκτήσουν. Τη «μάχη» κέρδισε η Μίλαν, η οποία ποτέ δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που έψαχνε. Δόθηκε δανεικός στην ΚΠΡ και ακολούθως στη Δυναμό Κιέβου. Μετά πήρε μεταγραφή στην Μπούρσασπορ, Ελσίνκι, Λωζάνη, Έσκιλστουνα και Ροπς. 

Διετέλεσε διεθνής με τη Νιγηρία και αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2010, ενώ μετράει 78 ευρωπαϊκές συμμετοχές, οι 31 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα