Σπείρα σε Κίτι και Περβόλια έκλεψαν αριθμό τηλεοράσεων

Συντονισμένη επιχείρηση με στόχο την κλοπή τηλεοράσεων, φαίνεται να έχουν στήσει κλέφτες σε Κίτι και Περβόλια, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ του Σαββάτου, φαίνεται να επέλεξαν οι ληστές για να δράσουν. Στο πρώτο περιστατικό οι κλέφτες πήραν τρεις τηλεοράσεις αξίας 1.400 ευρώ και αριθμό κερμάτων από το οίκημα της ΑΕΚ στο Κίτι. Την καταγγελία για την κλοπή έκανε ο διαχειριστής του οικήματος της ΑΕΚ στο Κίτι,

σημειώνοντας ότι άγνωστοι διέρρηξαν το οίκημα και έκλεψαν μια τηλεόραση 50 ιντσών, μία τηλεόραση 40 ιντσών και μία τηλεόραση 32 ιντσών, συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, και άγνωστο αριθμό κερμάτων. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας διεφάνη ότι η είσοδος των δραστών έγινε από την πίσω πόρτα του οικήματος.

Το οίκημα δεν καλύπτεται από ασφαλιστική κάλυψη, ενώ δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.

Σε δεύτερο περιστατικό το ίδιο βράδυ κλάπηκαν τηλεοράσεις από τέσσερις κατοικίες σε συγκρότημα οικιών στα Περβόλια Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών, ότι μεταξύ των ωρών εννέα το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου και οκτώ το πρωί της 2ας Οκτωβρίου, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν τέσσερις κατοικίες σε συγκρότημα οικιών στα Περβόλια και έκλεψαν αριθμό τηλεοράσεων.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από την κύρια είσοδο κάθε οικίας.

Είναι άγνωστο κατά πόσον οι οικίες καλύπτονται από ασφάλεια.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα