Σπαράζει το παγκύπριο απ΄ τη νέα τραγωδία – Ταχύτητα η αιτία

Συγκλονισμένο είναι το παγκύπριο από το μαύρο ξημέρωμα που επεφύλαξε η χθεσινή μοιραία νύκτα για τους δυο νεαρούς από τη Λάρνακα και τις οικογένειές τους.

Η γιορτή του νεαρού κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία, αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οδηγούσε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή φοιτήτρια, κατέληξε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αιτία, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου Στέλιο Στυλιανού. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε και σε σταθμευμένο όχημα προτού μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών,

εγκλωβίζοντας μέσα του τα δυο νέα παιδιά.

Νύχτα γενεθλίων κατέληξε στην ανείπωτη τραγωδία της Λ/σιας

Εν τω μεταξύ, η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από τη νέα τραγωδία και εκφράζει την οδύνη της κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τέταρτο θανατηφόρο σε 12 μόλις μέρες.

Η Αστυνομία, εξάλλου, απευθύνει έκκληση στο κοινό όπως συμμορφώνεται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, καλεί το κοινό να απευθυνθεί στις Αρχές αν έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη στις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη και αυτό το μοιραίο δυστύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα