Σπαλέτι: «Πρωτάθλημα; Πρέπει να...»

Η Νάπολι ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τον πρώτο γύρο της φετινής Serie A, αφού επικράτησε με 2-0 της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας με τα γκολ των Ντι Λορέντσο και Όσιμεν και ξέφυγε 12 βαθμούς από την 2η Μίλαν, μαζεύοντας 50 βαθμούς από τους 57 που θα μπορούσε να πάρει μάξιμουμ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα και να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 1990, με

τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να παραδέχεται με δηλώσεις του το βράδυ του Σαββάτου πως δεν θα πρέπει οι παρτενοπέι να χάσουν αυτή την ευκαιρία.

«Πρωτάθλημα; Ξέρουμε πως έχουμε μία πρωτοφανή ευκαιρία και θα πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Δεν πρέπει να πεταχτεί αυτή η ευκαιρία.

Θα πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας παραμένοντας ταπεινοί και επαγγελματίες», τόνισε ο προπονητής της Νάπολι, ο οποίος έσταξε μέλι για τον αρχηγό της ομάδας, Τζοβάνι Ντι Λορέντσο και τον κίπερ, Άλεξ Μέρετ, για την παρουσία τους στο Σαλέρνο:

«Ο Ντι Λορέντσο είναι θεμελιώδης φιγούρα για εμάς. Άξιζε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και όλοι συμφώνησαν όταν τον πρότεινα για τον ρόλο.

Ο Μέρετ από την πλευρά του έκανε δύο αποκρούσεις με τις οποίες μας έσωσε από την μείωση του σκορ σε 2-1, που θα έκανε δύσκολη την ζωή μας στα τελευταία λεπτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα