Σοβαρός τραυματισμός νεαρού μοτοσικλετιστή σε τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 33χρονος μοτοσικλετιστής από τη Λάρνακα, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.50 χθες βράδυ, 19χρονη κάτοικος Λευκωσίας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 33χρονος από τη Λάρνακα.

Από τη σύγκρουση

η μοτοσικλέτα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα πλευρών, κάταγμα ωμοπλάτης και θωρακικής μοίρας και θλαστικά τραύματα κρανίου.

Ο 33χρονος κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, αφού σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ σοβαρή.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία έφεραν ζώνη ασφαλείας και από το δυστύχημα δεν έπαθαν τίποτε. Στην οδηγό του αυτοκινήτου έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος. Στον 33χρονο έγινε προσπάθεια για έλεγχο αλκοόλης, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δεν έγινε κατορθωτό να γίνει.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα