Σουμάχερ: «Η κατάστασή του παραμένει σταθερή»

Η ισπανική εφημερίδα “Marca”, επικαλούμενη πηγή κοντά στην οικογένεια, αναφέρει πως η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει «εύθραυστη», ωστόσο δεν είναι κρίσιμη.

Ανατροπή δεδομένων, απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχει στα νέα με την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ: μετά το νευροχειρούργο του Γερμανού που δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως είναι θέμα ωρών να καταλήξει ο πρώην πιλότος της Φεράρι, η “Marca” με δημοσίευμά της πριν από λίγη ώρα- στο οποίο επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του

Γερμανού- ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καμία σημαντική αλλαγή προς το χειρότερο αναφορικά με την κατάστασή του.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη, άλλα όχι κρίσιμη. Στη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν πολλές φήμες και διάφορα ρεπορτάζ, αλλά επίσημες πήγες λένε ότι δεν υπάρχει μεν πρόοδος, άλλα ούτε και πισωγύρισμα.

Ο Γερμανός πιλότος είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες: παραμένει στο σπίτι του στην Ελβετία, χωρίς να επικοινωνήσει με το περιβάλλον. Δίπλα του βρίσκονται περίπου 15 γιατροί που τον φροντίζουν σε καθημερινή βάση.

Το κόστος για τα έξοδα φροντίδας του έχει φτάσει στα 11 εκατομμύρια ευρώ από τον Δεκέμβρη του 2013, όταν και είχε το ατύχημα στις Άλπεις κάνοντας σκι.

Παράλληλα, αρκετοί από τους χορηγούς του έχουν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν, όπως συνέβη πρόσφατα με την “Erliniyou” και υπολογίζεται ότι η απώλεια εσόδων από σπόνσορες ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η οικογένεια υποχρεώθηκε να πουλήσει τις οικίες της σε Όσλο και Ντουμπάι, το ιδιωτικό του τζετ και την Φεράρι με την οποία κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη Φεράρι το 2000», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι ισχύει πραγματικά στην, πέρα για πέρα στενόχωρη, υπόθεση του άτυχου Μίκαελ...

Keywords
Τυχαία Θέματα