Σωφρόνης στο Sigmalive: «Δεν θα γίνουν πολλές μεταγραφές»

Ο Σωρφόνης Αυγουστή βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής της φετινής σεζόν και μετά την χθεσινή εκδήλωση μίλησε στο SigmaliveSports για τη φετινή σεζόν, τους τραυματισμούς, την πικρία και τις μεταγραφές. Ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι ήταν μια παράξενη χρονιά για τον Απόλλωνα και τόνισε ότι δεν θα γίνουν πολλές μεταγραφές, αφού το ρόστερ είναι πλήρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το σχόλιο του για τη φετινή χρονιά: «Για εμάς ήταν μια χρονιά παράξενη. Μείναμε στην αρχή λίγο πίσω και προσπαθήσαμε να καλύψουμε το έδαφος. Τα καταφέραμε μπορώ να πω και κάποιες συγκυρίες στην

πορεία τη διάρκεια του πρωταθλήματος, εκεί μας στοίχισαν κάποιοι παράξενοι τραυματισμοί που εκεί μας χάλασε την χημεία της ομάδας. Αν δεν μας σύμβαιναν αυτά σίγουρα η ομάδα θα ήταν μέχρι το τέλος να διεκδικεί πρωτάθλημα».

Για τους τραυματισμούς: «Κάποιοι τραυματισμοί ήταν απρόβλεπτοι, όπως τους Γκιέ και Μπεντόγια που βοήθησαν πάρα πολύ και τους θέλαμε μέχρι το τέλος. Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτούς πρέπει να τους δίνεις σημασία. Να προσέξουμε με τη νέα χρονιά να έχουμε πιο λίγους τραυματισμούς».

Αν αφήνει πικρία η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα ήταν ο στόχος και προσπαθήσαμε το διεκδικήσουμε, δεν καταφέραμε όμως να το κατακτήσουμε. Η φετινή χρονιά για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Οι μεταγραφές θα μας απασχολήσουν μετά τον τελικό, αλλά σίγουρα δεν θα είναι πολλές».

Keywords
Τυχαία Θέματα