Σωφρόνης: "Ο Απόλλωνας ήταν 100 % αποτελεσματικός - Συγχαρητήρια για την νίκη"

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-ΑΠΟΕΛ που έγινε στο Τσίρειο για την 8η αγωνιστική των μπαράζ.

Όλα όσα είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων:

«Καλησπέρα. Ένα καλό ματς με πολλά γκολ. Δεν έχω παράπονο από την προσέγγιση των παικτών μου. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όλες, από το πρώτο μέχρι το τέλος, δεν ήταν μαζί μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Ξέρουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο,

μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πληρώσαμε κάποια λάθη μας. Δεν είναι δικαιολογία γιατί σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι προσεκτικός. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ευχαριστώ τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια. Ο Απόλλωνας ήταν αποτελεσματικός. Συγχαρητήρια για την νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Συνεχίζουμε, αυτό είπα στα αποδυτήρια. Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση, όλοι γνωρίζουμε για ποιους λόγους. Δεν νομίζω κάποιος από εσάς να μην είδε την προσπάθεια. Ο αντίπαλος κτύπησε στα σημεία, κέρδισε και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τελειώσει η χρονιά, να δούμε τις αδυναμίες και να δυναμώσουμε την ομάδα για την νέα σεζόν. Αυτή την στιγμή είναι μόνο στο μυαλό μας η Ανόρθωση. Θα γίνει εκεί που χρειάζεται η αξιολόγηση και θα μπορέσουμε με την διοίκηση να φέρουμε ό,τι το καλύτερο. Η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη.

Τα λάθη τα πληρώσαμε. Σε όλη την διάρκεια το ελέγχαμε το ματς, δημιουργούσαμε θέματα στον αντίπαλο. Όσα λάθη κάναμε τα πληρώσαμε.

Σίγουρα είναι σημαντική η επόμενη αγωνιστική για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας, με έναν αντίπαλο που θα έρθει εκεί και δεν τους κερδίσαμε φέτος. Να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το τρίποντο. Και η 2η θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήρθα εδώ έκανα την δουλειά μου. Τακτικά δεν έχω παράπονο, ατομικά έχω κάποια παράπονα. Θα τα αναλύσουμε όλοι μαζί. Αν θες το κάτι παραπάνω, πρέπει να τα αποφεύγεις αυτά στο γήπεδο.

Είχαμε δύο σέντερ φορ εξαιρετικούς και μπορεί να μην τους έχουμε μαζί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Συγχαρητήρια αν ο Απόλλωνας πάρει το πρωτάθλημα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Απόλλωνα. Αυτό που πρέπει να κάνω σαν προπονητής είναι να βρω ό,τι καλύτερο εκεί που έχουμε αδυναμίες και να το φέρουμε στην ομάδα. Ήδη, ξέρετε τον τρόπο παιχνιδιού μου, την προσέγγισή μου. Τα τελευταία 6 χρόνια σαν προπονητής, νομίζω σε όλες τις ομάδες, γνωρίζετε τι έχω κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα